"Azért szeretünk a Röasttel dolgozni, mert mindig hozzák a szintet: gyorsak, korrektek, és a kávéjuk mindig olyan, amilyennek lennie kell. Amikor először találkoztunk velük személyesen, nagyon jó érzés volt az egész csapatot megismerni. Rögtön látszott, hogy nemcsak értenek ahhoz, amit csinálnak, hanem szenvedéllyel és szeretettel is végzik a munkájukat."
Fatyol Alexandra Liszet
Zuzu
A Röasttel való együttműködés számunkra kifejezetten családias, barátságos és támogató, egyáltalán nem cégszerű, hanem nagyon emberi. Különösen értékeljük, hogy mindig van edukáció és szakmai segítségnyújtás, hiszen hatalmas tudással rendelkeznek. Rengeteg kísérletezési lehetőséget biztosítanak, minden ötletünkkel partnerek, legyen szó akár co-ferment kávékról vagy új kombinációkról. Nagyon szimpatikus számunkra az is, hogy Anita és a csapat személyesen utaznak a termelőkhöz, így a beszerzés valóban hiteles és átlátható.
Ferencz István, Streck Bianka
Pine
"Többéves együttműködésünk alapja a barátságos és magas színvonalú szolgáltatás, a gördülékeny kommunikáció, valamint a kiváló minőségű alapanyagok. Mindig számíthatunk rájuk, és ez óriási érték a közös munkában."
Bede Miklós, Kálmán Tibor
Essence
„A Röast csapatával régóta kiváló a kapcsolatunk, ezért természetes volt, hogy csatlakozunk az új pörkölőjükhöz. A kávék minősége, a konzisztens pörkölések és a folyamatos támogatás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy zökkenőmentesen dolgozhassunk nap mint nap.”
“Anita tudása egyértelműen magas szintet képvisel és mindig a lehető legrészletesebben magyarázza el az adott témát, illetve soha nincs megválaszolatlan kérdés a képzésein.”
Zoltán Jarjabka
Kék Elephant Café, Szeged